marec 2023
P T S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 

PROJEKTI ŠOLE

      
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo projekta, znaša 3.299.864,57 EUR.

   
 

Arhivi

 
 

Arhiv za marec, 2023

 
 • USPEHI NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU IZ ZNANJA ZGODOVINE

  V letošnjem šolskem letu so se učenci osmih in devetih razredov, pod vodstvom mentorice Katje Holobar, pripravljali na tekmovanje iz znanja zgodovine z naslovom: OD RAZPADA RIMSKEGA IMPERIJA DO NASTANKA KNEŽEVIN ALPSKIH SLOVANOV. Največ znanja sta že na šolskem tekmovanju izkazala Iza Kovačič iz 9.b in Tim Vezjak iz 8.b, ki sta se 9. marca udeležila še državnega tekmovanja. Tim in Iza sta se pogumno lotila prebiranja težke literature o nastanku kneževin na prostoru Alpskih Slovanov in se vestno, vsak teden, udeleževala priprav na državno tekmovanje. Poleg rednih skupnih priprav sta se pripravljala tudi individualno – doma, saj sta bila […]

   
 •  
 • STAREJŠA DEKLETA DRŽAVNE PRVAKINJE V KOŠARKI

  V sredo, 22. 3. 2023 je potekal težko pričakovani finalni turnir v košarki za starejša dekleta. Našeučenke so po pravi drami in izenačenih igrah postale DRŽAVNE PRVAKINJE.Več na povezavi:https://www.kzs.si/clanek/OS-Ob-Dravinji-po-pravi-drami-zmagovalka-56.-Kosarkarskega- Supersolarja-za-starejse-ucenke/id/4055 Našo šolo so zastopale: Inja Sodin, Hana Golčer, Žana Sivka, Sara Bračun, Zoja JuhartKorošec, Neža Kalšek, Hana Malič, Doroteja Kotnik, Aljaša Sodin, Mila Krošl, Anabel Pušnik,Vita Godec in Vivian Rupnik. Odsotna je bila Neža Petraš.

   
 •  
 • Zimski dogodki v jutranjem varstvu in oddelkih podaljšanega bivanja

  V galeriji si lahko ogledate, kako smo v zimskem času ustvarjali in se igrali v času jutranjega varstva in podaljšanega bivanja. Poleg različnega ustvarjanja in igre smo v tem obdobju izvedli tudi pravljične urice. Učenke osmih in devetih razredov so za vsak oddelek podaljšanega bivanja izbrale in prebrale eno pravljico ter z učenci vodile razgovor o vsebini le-te. V oddelku 1. b razreda pa so izvedli še Unesco projekt – Moder stol, kjer so star stol pobarvali z modro barvo ter ga okrasili z lepimi mislimi.

   
 •  
 • STAREJŠA DEKLETA FINALISTKE KOŠARKARSKEGA SUPERŠOLARJA

  V sredo, 8. 3. 2023, je potekal POLFINALNI TURNIR v košarki za starejša dekleta. Turnirja so se udeležile tri odlične košarkarske šole. Vedeli smo, da bo tekmovanje zahtevno in težko. V prvi tekmi so se naše učenke pomerile z OŠ Grm Novo mesto. Ob pričetku je bila igra izenačena, nato so si z agresivno obrambo in s hitrimi protinapadi priigrale prednost in jo do konca prve tretjine uspešno večale. Tudi v drugi tretjini so nadaljevala z agresivno igro, v zaključku pa samo še potrdile svojo nadvlado na igrišču in zmagale z rezultatom 51:30. V zadnji, odločilni tekmi so se naše […]

   
 •  
 • PRIHOD DOMOV IZ ŠOLE V NARAVI

   
 • UTRINKI TD

   
 
 
 
 
Dostopnost