maj 2023
P T S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
 

PROJEKTI ŠOLE

      
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo projekta, znaša 3.299.864,57 EUR.

   
 

Arhivi

 
 

Arhiv za maj, 2023

 
 • Kekčeva dežela

  Učenci drugih razredov smo v čudovitem objemu gora skupaj s Kekcem doživeli nepozabnetrenutke. Spoznali smo tudi teto Pehto, hudobnega Bedanca, prijazno Mojco in Brincelja.Veliko trenutkov bo ostalo v naših spominih, nekaj pa si jih lahko ogledate.

   
 •  
 • ŠOLSKI PREVOZ – ZAMUDA

  Spoštovani učenci in starši, pravkar smo bili obveščeni, da bo zaradi ponovne popolne zapore ceste na Gabrovniku – Zgornja Bezina prihajalo do zamud pri šolskih prevozih. V času zapore bodo otroci, kateri so na seznamu za postajo št. 2 = Gabrovnik – Križ, imeli predviden vstop in izstop na postaji št. 3 = Dom krajanov zg. Bezina ali postaji št. 1= Gabrovnik – kapela. V primeru novih informacij ali morebitnih sprememb, vas bomo o tem obvestili preko spletne strani, učence tudi po šolskem radiu. Hvala za razumevanje.

   
 •  
 • Dogodki iz jutranjega varstva in podaljšanega bivanja

  Letošnja pomlad nam je ponudila malo manj sončnih žarkov kot preteklo leto, zato smo v času JV in OPB-ja poskrbeli za pestre aktivnosti pod streho. Učenci so veliko risali, barvali in likovno ustvarjali. Prav tako so se igrali s kockami, z igračami in družabnimi ter talnimi igrami. Prebrali smo veliko pravljic in pesmic. Sodelovali smo v različnih projektih, kot so Fit4Kid, Ekošola, Pasavček, Unesco, Sobivanje, … Izdelali smo hišo iz papirnatih rolic. Ustvarili velikonočne izdelke. Pripravljali smo pomladno dekoracijo v garderobi 1. triletja. Aktivno smo zbirali in šteli zamaške po razredih ter med seboj tekmovali, kateri razred jih zbere največ. […]

   
 •  
 • MEDNARODNI CAMBRIDGE IZPITI IZ ZNANJA ANGLEŠKEGA JEZIKA

  V soboto, 20.5.2023, so učenci že tradicionalno opravljali mednarodni Cambridge izpit iz znanja angleškega jezika. V tem šolskem letu je bilo na izpit prijavljenih kar 25 učencev naše šole. Prav tako smo na šoli gostili še 8 učencev iz različnih jezikovnih šol po Sloveniji. Priprave na Cambridge izpite, ki so potekale skozi celotno šolsko leto, so za učence bile odličen način motivacije za učenje angleščine. Za učence je bila to izjemno zanimiva življenjska izkušnja, predvsem pa dodatna spodbuda, da se angleščine učijo še raje. Z boljšim znanjem pa raste tudi njihova samozavest in pogum pri izražanju v tujem jeziku. Na […]

   
 •  
 • MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V ATLETIKI

   
 • PROJEKT: Odgovorno do okolja

   
 
 
 
 
Dostopnost